Bispbergs Herrgård tänker trivsel, god funktion och skönhet. En lugn stund i salongen vid den stora öppna spisen är balsam för själen.

På herrgården finns nio personligt inredda rum. De flesta är stora och kan efter behov användas som enkel, dubbel eller flerbäddsrum. Många av våra rum är stora nog för en familj. Gästrummen – liksom matsal, salong och vår stora lounge på övervåningen – är inredda för att skapa trivsel, god funktion och skönhet. Vackra solnedgångar och högt till tak i alla avseenden bjuder vi också gärna på. 

För att inte förstöra husets ursprungliga och harmoniska stil ligger toaletter och duschar kvar i naturlig anslutning till rummen. En trappa upp finns ett lekrum för de mindre och ett ungdomsrum med fussball-spel och Playstation. Utanför dessa rum ligger vår övre salong där du som förälder bekvämt kan sitta med något varmt eller kallt framför den stora öppna spisen. Det finns möjlighet att hyra hela herrgården exklusivt.


"Vistelsen hos Er kunde inte ha varit bättre. Ett fantastiskt fint mottagande, underbar mat och härliga lokaler. Supernöjda deltagare!"

Yvonne Törnqvist, Reumatikerdistriktet Dalarna