Vid den spegelblanka dammen under ekens lövkrona
eller vid värmen från den tända öppna spisen, blir ert bröllop
eller fest en dag att minnas. Såväl sommar som vinter.

Hyr hela herrgården exklusivt för ditt arrangemang. Det finns många möjligheter för er fest beroende på vilken känsla ni vill ha. Ett klassiskt herrgårdsbröllop i vår fina matsal, en riktig sommarfest i trädgården eller kanske en mysigt tillställning i vår loge. I herrgårdens vackra matsalar har vi plats till 80 middagsgäster och i logen upp till 110 personer.

PDF med priser & mer info här

Vi har 10 dubbelrum på herrgården, men hjälper till med bra alternativ om fler vill övernatta. För de minsta finns lekrum och bio inomhus samt lekplats utomhus.

Du kan antingen hyra Herrgården och sköta dig själv alternativt så hjälper vi dig med helheten. Hör gärna av dig för offert på planering, dekorering, förtäring, kockar och serveringspersonal.”Vi kunde inte valt en bättre plats att ha våran bröllopsfest på! Ett varmt och tillmötesgående mottagande på en vacker herrgård med fantastisk mat!”

Tim & Åsa, bröllopspar

Samarbetspartner:

Vår samarbetspartner Fru Thorsell är en fotograferande dalkulla som älskar att fånga ögonblick och känslor på bild. Vare sig hon dokumenterar din bröllopsdag eller din familj så är målet att skapa en kärlekshistoria med dig och dina kära i huvudrollen. Läs mera eller kontakta henne på fruthorsell.se.