Bispbergs Herrgård har öppet för alla typer av grupparrangemang och övernattning hela året. Under sommar, högtider och andra speciella tillfällen öppnar vi upp restaurangen för alla. Här finner du aktuella öppettider och erbjudanden.


KONFERENS & MÖTEN

Konferera ostört i en karaktärsfull miljö, hämta energi av en aktivitet ute, värm er i vår vedeldade bastu och njut en god vällagad middag. Vi hjälper till med ett upplägg som passar just er!

Konferens med övernattning från 1590:- exkl. moms per person.  Klicka här för fler konferens-erbjudanden!

 

 

 

 

Vi har öppet för grupper, konferenser och privata sällskap. Hör gärna av er även om ni är en mindre grupp, har vi folk i huset så är alla välkomna. 

 

JULBORD

Bokningar för årets julbord har redan börjat komma in och vill ni ha herrgården för er själva är det hög tid att boka redan nu. Julborden startar 24/11 och vi avslutar 17/12.

 

ÖVERNATTNING

 Pris från 445kr per person inkl. frukost

 


HYR hela herrgården

Bispbergs Herrgård är ett perfekt ställe för den stora familjen, ett gäng med vänner eller för konferens. Med flera mysiga sällskapsytor, 9 övernattningsrum, lekrum för baren och en stor härlig trädgård finns många möjligheter. Kanske för släktträffen, födelsedagsfesten, en helg i goda vänners lag, kick off eller drömbröllopet. Aktiviteter finns runt husknuten, varför inte njuta ett bastubad i vår vedeldade bastu? 

Sköt er helt själva eller låt oss ta hand om er! Ta kontakt för mer information och offert.