Bispbergs Herrgård har öppet för alla typer av grupparrangemang och övernattning hela året. Under sommar, högtider och andra speciella tillfällen öppnar vi upp restaurangen för alla. Här finner du aktuella öppettider och erbjudanden.


KONFERENS & MÖTEN

Konferera ostört i en karaktärsfull miljö, hämta energi av en aktivitet ute, värm er i vår vedeldade bastu och njut en god vällagad middag. Vi hjälper till med ett upplägg som passar just er!

Konferens med övernattning från 1590:- exkl. moms per person.  Klicka här för fler konferens-erbjudanden!

 

 

 

SOMMAR 2018

Sommaröppet på Herrgården 26/6 - 12/8, lunch och middag mån-torsdag, helgerna är abonnerade av bröllopspar. Mer information kommer.

 

 

Vi har öppet för grupper, konferenser och privata sällskap. Hör gärna av er även om ni är en mindre grupp, har vi folk i huset så är alla välkomna. Kika gärna här för återkommande arrangemang på Herrgården.

KOMMANDE HELGER

Följande datum har vi restaurang och hotell öppet, passa på och skäm bort er. Del i dubbelrum, 3-rätters middag och frukost fr. 890kr per person. 2-4/2,
 9-11/2, 23-25/2, 9-11/3, 16-18/3, 23-25/3

PÅSK 29/3-1/4 

Vi älskar alla slags högtider och Påsken ligger oss lite extra varmt om hjärtat. Vi dukar upp ett härligt påskbord med något för alla. 

Långfredag från kl 18.00
Påskafton två sittningar, kl 13.00 och 18.00
Påskdagen från klockan 14.00 

Påskbord 355:-, 4-12 år 20:- /år

Vi har öppet hela påsklovet för boende och 2 rätters middagsbuffé, boka boendepaket från 930:- per person, del i dubbelrum inklusive frukost.

Vi har öppet hela påsklovet för boende och 2 rätters middagsbuffè, boka boendepaket från 930:- per vuxen med del i dubbelrum.

 

MORS DAG 27/5

Kom och fira mamma, skäm bort henne ordentligt med val av varmrätt följt av dessertbord. 245kr per person. Långväga gäster sover givetvis över och får en härlig kväll i t ex. badtunnan om man så önskar.

 

Boka bord mellan 13.00-17.00

ÖVERNATTNING

 Pris från 445kr per person inkl. frukost

 


HYR hela herrgården

Bispbergs Herrgård är ett perfekt ställe för den stora familjen, ett gäng med vänner eller för konferens. Med flera mysiga sällskapsytor, 9 övernattningsrum, lekrum för baren och en stor härlig trädgård finns många möjligheter. Kanske för släktträffen, födelsedagsfesten, en helg i goda vänners lag, kick off eller drömbröllopet. Aktiviteter finns runt husknuten, varför inte njuta ett bastubad i vår vedeldade bastu? 

Sköt er helt själva eller låt oss ta hand om er! Ta kontakt för mer information och offert.