Konferens och event på Bispbergs Herrgård ger inspiration och arbetsro i charmig miljö. Varför inte avsluta med bastubad i vår vedeldade bastu?

 Herrgården har ett stort mötesrum, med projektor och surroundsystem, för upp till 35 personer. Det finns även två mindre mötesrum. För övernattning kan vi ta upp till 25 personer. Runt hörnet finns aktiviteter som garanterat engageraroch överraskar. Vi har stor erfarenhet av event och hjälper er gärna med detaljer och planering av ert arrangemang.

Konferenserbjudande på PDF här.

Här kan ni ostörda samlas för möte, kick off, kurser eller representation. Unna er lite tid under dagen och gör någon roligt aktivitet tillsammans. Under tiden lagar vi god mat och dukar upp till middag. Kvällen kan sedan njutas i soffan framför den öppna spisen. Vi skräddarsyr ditt arrangemang, ta kontakt!

 


"Vi är mycket nöjda med valet av Bispbergs herrgård som mötesplats för vårt styrelsemöte. Ljusa härliga rum och en vacker omgivning, mycket god och vällagad mat och ett personligt bemötande bidrog till ett lyckat möte."

Marie Piel, Tractive ABSamarbetspartners:

Vår samarbetspartner Gräf Organisationsutveckling AB stödjer er i att få till ett mer effektivt och utvecklande ledningsgruppsmöte vid Bispbergs Herrgård. De kommer in som extern processledare och arbetar med de teman som känns mest angelägna för gruppen just nu. Läs mera eller kontakta dem på graforganisationsutv.se

Vår samarbetspartner DigitEvent erbjuder smarta digitala lösningar för att lyfta ditt eventarrangemang till en nivå högre. Ett exempel är du till din nästa konferens kan boka Michael Södermalm´s filmade föreläsning ”Du är bättre än vad du tror”. De kan även hjälpa till med att ta fram mötes/event appar för ökad nytta vid era konferenser. Läs mera eller kontakta dem på digitevent.se