Som medlem i Företagarna vill vi ge dig och dina kollegor en möjlighet att konferera hos oss på Bispbergs Herrgård till ett förmånligt pris!

Vi erbjuder en karaktärsfull miljö för konferenser eller andra tillställningar. Herrgården är inredd med en varsam blandning av fina bevarade detaljer och ny fräsh design som skapar värme och atmosfär. Vi har ett stort mötesrum med projektor och surroundsystem, för upp till 40 personer och det finns även två mindre mötesrum. 

Runt husknuten väntar många spännande aktiviteter och varför inte avsluta dagen i vår vedeldade bastu? Vår vällagade mat från säsongens bästa råvaror är en del av upplevelsen och vårt värdskap finns hela tiden där för att göra er vistelse så bekväm och trevlig som möjligt! För övernattning kan vi ta upp till 20 personer.

Konferens med övernattning:

– Kaffe och smörgås på
nybakat bröd vid ankomst
– Lunch
– Hembakt fika
– Mötesrum innehållande standardutrustning och kaffe/te,
vatten och frukt
– 3-rätters middag

Medlemspris 1200kr per person med del i dubbelrum, 250kr i enkelrumstillägg.
Priser exklusive moms. Priset gäller vid bokning av minimum 6 personer."Vi är mycket nöjda med valet av Bispbergs herrgård som mötesplats för vårt styrelsemöte. Ljusa härliga rum och en vacker omgivning, mycket god och vällagad mat och ett personligt bemötande bidrog till ett lyckat möte."

Marie Piel, Tractive AB